Meeen

Jaha, då sitter man här och grubblar.. hrm.. börjar få ont i huvudet lite. haha

Ne, ska sätta mig på balkongen och ringa min underbara mamma så att jag har någon att skratta åt. Btw måste bara berätta en sak som jag tyckte var så roligt att började gråta.
Mamma och jag chatar lite på facebook, så skickar hon dlads majsli? Jag tänkte ba, va e de hon skriver.. :S så frågar jag henne så svarar min mamma på ungerska, ja, men du vet claudia en såndär smiles som inte räcker ut tungan utan ler.. HAHAHA hon hittar på nya smeknamn till smilesar istället för att göra en. haha ne, de är nog bara jag som har dålig humor. haha


P-out

Godmorgon..

Aa eller rättare sakt godkväll. :P Vaknade precis och är verkligen sen, men det är bara två nätter kvar av denna veckan sen är jag fri på måndag. Mmm, supernajs.

Anton har vart flink och lagat mat åt oss, så hon väkte mig precis som alla andra idag när jag sover som bäst. :P Blir och dricka mycket kaffe inatt på jobbet. Spagetti och köttfärsås blev de(väldigt stark sås dock)

Har kommit på att jag blivit vääääldigt glömsk. Det finns saker jag påminer  mig själv om att jag måste säga till personer när jag skall träffa dem, men så glömmer jag och kommer på de sen.. haha Så jävla fail!

Neeeeeeeeeeeheee, nu ska jag lägga mig och kolla på en film och äta min mat. Hoppas jag inte dör av den starka köttfärsen bara haha

Pjuzzz

Shululuu

Kanske man ska updatera lite. =)
klockan ska strax bli tre, men på min söta dator så står de att de ska bli fyra.. Rumänsk tid :P
I mitt underbara liv händer de inte så mycket. De va ca en vecka sedan jag kom tillbaka till Oslo från Rumänien. Nu går man runt och räknar ner dagarna för att lämna skit Oslo. Brudarna ska lämna mig om en månad så jag kommer vara ensam i Oslo i ca tre månader sedan åker jag till Miami. Tänk att i november så är de ett år sedan jag flyttade hem ifrån. Tänk, vad mycket man har hunnit växa till sig. Kanske inte på längden men breden och i själen :P

Jag har kommit på att jag har blivit gammal ! Jag orkar inte festa som förr, jag tål inget. Jag vill bara sova. haha Så jävla fail.

Sådär random.. jag får myggbet från ingenstans. Kliar som fan!!! På jobbet idag fick jag tre-fyra st. Nee, nu blir jag deprimmerad :P

Jag har kommit in i min reggae period igen. Helt kär.. i mig själv muhaha. Naaee ska ladda upp några fina bilder till er :)



Jag och Cynthi :)


Värdens bästa Mormor!


Värme, vänner .. Pizza ;D


Gamla goa vänner :P


Nya & gamla vänner.. aa eller anto haha


Du är helt okey din fjant ;P




Älskar Morgan och hans låtar!


God Natt

RSS 2.0