Tjeena

Hej där ute!
Det var inte igår jag skrev, vet inte vart jag ska börja. Som sakt har är julen förbi nu och vi har haft de mysigt och skönt. På självaste jul afton så hade vi skola sedan på kvällen så drog vi och käkade på nått fint ställe med tre rätter. Efter de så drog vi till någon cocktail bar där även två tjejer som vi har träffat kom dit. Så jävla sköna är dom! Me like them :) Sen ballade de ur, alla drog till olika håll och grejer så några åkte hem och jag var en av dem, endel satt där nere medans jag sprang och och la mig.. torrboll iknow haha Men igår så var vi lediga, väldigt skönt! Vi låg på stranden hela dan, jag brände dock ryggen vilket inte var så skönt!  Efter de så gick vi hem. Jag sova lite duschade sedan så gick de flesta från gruppen och käkade middag, vilket var mysigt. För krökade där och så sedan drog vi tillbaka till hostlet och förtsatte att festa.. Nu kommer jag till den bästa delen av de hela! När vi stod där ute och rökte och drack så kommer en limo och plockade upp oss från ingenstans.. hahahha!! Så vi åkte vidare till ett ställe där jag och några till inte kom in för vi var under 21 år, endel försvann och var helt galna haha en tjej åkte runt miami med en taxi chafför HAHA sen var de en som var fett full, så jävla skön är hon!! jag och Rebecca sprang runt på gatan och fulade oss, vilket led till att vi hittade två grabbar. När vi gick där och snackade så kommer de folk som delar ut lappar och försöker fixa folk till clubbar. Så han fixade in osså på en klubb.. Där var de så mycket personer..... eller? hahaha de var vi fyra och några till. HAHA men vi fick champang och så. Dj blev min bästa vän som vanligt och började spela massor med dancehall och reggea musik! LOVE him. Så där var vi och hade skoj.

Idag så vaknade alla tidigt och snackade om går dagen, sedan drog endel vidare till dolphin mall. Där handlade jag lite, har köpt julklapp till min älskade lilla syster. Tror hon kommer gilla den starkt ;)

Strax så ska jag och Rebecca iväg och käka med två andra sköna brudar från sverige. :) Asså detta måste vart nått av de roligaste jag gjort. Man träffar så sjukt mycket människor!! Ni borde göra de där ute om ni inte gjort de! Åk iväg själva!!

Här är lite bilder från veckan


Jag och Rebecca, one of my romies :)


igen


Me, Becca and jay jay


Början av fetting köpcentret


Skolan


julbålen.. mixad med all skit hahaha


"julgranen" och våra lärare.. :) Julklapps utdelning


Julafton, middag


Dom försöker att pynta till de, men man har ingen julkänsla här inte..


Avslutar med denna bild med underbara människor.
Rebecca, Angelina & Rebecca

Mer bilder kommer ! Hade gött

plugg plugg pluuuugg

så här glad är jag just nu för att plugga..


eller?? haha

Pace

Miami

Jaha då var man framme i Miami och det är underbart!
Resan hit gick jätte bra. Mellan landade i New york så jag fick se frihets gudinan, Fint ärre!
I new york hann jag med och köpa "i love new york" t-shirtar och en prydnads grej, helt tung ärren.

När jag väl kom fram till miami satte jag mig i en gul taxibil och åkte till hostel, där de var världens fest haha! Alla festade och grejer här. Jag ville bara duscha så fick köpa en fattig shampo och hoppade in i duschen. Det regnade men var värsta kvav luft och ändå varmt. Efter min underbara dusch så stod jag ute och rökte och snackade lite med folk. Säger bara att det finns fett med snygga människor här ;) snackade med en igår, typ smällte haha Somnade i vid halv tio i deras tid, var helt slut.

Så nu har jag checkat ut mitt rum som jag sov i och ska checka in igen vid två tiden. Måste springa bort till affären här och köpa kontakt/förlägningsslad eftersom dom inte har samma uttag som vi isverige och min dator dör snart. Ska käka något osså tänkte jag :P

Satt ute och rökte så träffade jag en skit soft tjej från bahamas. Ass skön!

Nehe nu ska jag röra på mig. Måste få i min lite mat!
Update kommer med lite foton.

Nu får ni hade så bra i sverige, medans jag softar sönder mig i Miami!! ;)

Here I come

Ja, då har dagen kommit! Om ca en timma så beger jag mig till köpenhamn där mitt flyg väntar på mig. AM GOING TO MIAMI! wuuhuu.

Nu sitter jag här i köket och väntar. Folk har kommit och gått, telefonen ringt, så jag har sakt hejdå nu :P Ses nästa år bitches ;) De sjuka är att jag inte änns är nervös! jag har knappt orkat att packa min resväska. Min lilla älskling antonela har vart så snäll och packat den! :) Ska köpa dej något fint! (en klubba haha)

Men nu ska jag säga hejdå och packa ner min dator i väskan!
Haaa de så bra så hörs vi snart igen!!

Pace

wuuhuuu

Höj volymen och lyssna.. Faaaan va tung låt!!



denna, måste ni ju känna igen..


It ain't all good, and that's the truth
Thangs ain't goin like you think they should
- it's all on you


Nu har jag ätit mig mätt på godis och chilinötter, kommer explodera snart! PUUUFF..Nu har jag kollat på alla paradise Hotel avsnitt , så det betyder att jag kan börja kolla på mina gamla serier igen :) Jag måste seriöst vara den tråkigaste människan ever! haha Meeeen, jag pallar inte att röra på mig, palla inte se så mycket folk heller.. Nöjer mig med min dator, chilinötter, firstpris cola och dem jag bor med. Efter jobbet är man så sjukt trött tycker jag iaf :P haha Jag har bara tre arbetsdagar kvar sedan åker jag hem till gvd.. heeejhåå. Jo just det, imorgon ska jag iväg och kolla på en dansföreställning osså med sötis Binita. Så något göra jag juuu, ibland hahaha Nee, ska nog ta ett bad innan jag ska fortsätta med mina serier.. Kommer nog somna snart osså eftersom jag jobbar förmiddag nu i helgen osså, så jag är sliteeeen..

PACE

Tankar

Börjar med att Gratulera min fina lilla syster som fyller 15 år idag! Grattis, you know i love u ! :)

jag vet inte riktigt vart jag ska börja? Har suttit en del kvällar och påbörjat olika inlägg, men har inte känt att de var något jag ville dela med mig av. Meeen, nu ligger jag ny duschad i min säng och känner det är dags och blogga lite :)

Nu ska jag skriva om min älskade vän Antonela, jag vet att du klara allt och du är absolut inte fail i mina ögon! Du är min själsvän, en vän jag litar på och ser upp till! Du klara allt, du får allt, men du ser de inte.. När de blir lite svårt ger du upp. Vilket iriterar mig och du får höra mig tjata som en liten mamma. Haha! Jag vet att du klara det, u know what ;)

Varför jag nyss skrev om Antonela är osså en grej jag tycker är väldigt viktigt i livet är att vi kan säga till varandra när någon gjort något bra, eller man tycker en sak om en person. Vad har vi att förlora på att ge några positiva kommentarer till varandra? Man blir ju mer glad av att höra något bra än dåligt och man får mer ork att fortsätta till något bättre! Varför är de så att vi människor oftast ser de negativa i allt? I människor, i saker, i alllt! Det är så lätt att tycka synd om sig själv. Men om man tänker om, vad ärre vi tjänar på att gå runt och tycka synd om sig själv? Vi förlorar så mycket. Klockan tickar, den väntar inte på att du ska sluta tycka synd om dig själv och börja leva! 

Asch, det är ditt liv och du bestämmer, ingen annan. Jag har bestämmt mig för att se de positiva istället för att slösa så mycket energi på att se allt så negativt. Jag mår bättre, jag orkar mer och jag ser att dom människorna jag bryr mig om mår bättre av det också. Ärre något du misslyckats med då går man vidare och tänker "asch, de kommer nya utmanningar som jag kommer att klara" Som jag sa till antonela också tidigare "man kan inte få allt serveratt, ibland måste man jobba sig upp och inte ge upp" Man kommer uppskatta saker och ting mer om man får kämpa för dom mer. Ikke sant?!

Ne, nu ska jag sova.


RSS 2.0