Shelter








I tell you what we're gonna do
You will shelter me my love
And I will shelter you




Här är två olika "versioner" av låten. Ray LaMontage en kung asså. Hans röst är inget att leka med.
Lyssna och njut

Stockholm

Vet inte riktigt vart jag ska börja :)
I söndags så tog jag nattbussen till Stockhlm för att umgås med Antonela, en jag såg varje dag och nu kanske jag ser henne varanana månad.. Resan dit började i katastrof! Bussen var full och något som jag inte förstår är hur fan man kan låta en full jävla kärring gå på en buss.. Asså jag har stor respekt för de äldre, men hur fan kan man ha respekt för en sådan kvinna?! Hon satt bakom mig i bussen och när jag väl somnar så vaknar jag till av värdens drag i håret. Jag blir så jäkla chockad att jag sa inget, de kom inget skrik eller något. Jag bara tittade runt för att se vart jag va, efter ett tag så vaknade jag till. Jag bara väntade på att hon skulle dra mig i håret igen, då jävla hade jag gett henne en fetting utskällning men ikke, hon drog mig inte i håret igen utan förjade ringa sina barn. Asså det krossade nästan mitt hjärta! Hon pratade inte så tyst i telefonen så man hörde allt hon sa.. Asså den här kvinnan måste ha vart över 60 år och är dygnrak, hon stinker alkohol, folk på bussen är rädda för henne. Så hör man henne "-ja, vadå?" (fniss) "-ja, mamma är full" så säger hon till sitt barn och barna undrade vart hon var och så, tänk klockan var runt 2-3 på natten och hon klippten en buss från Oslo till Stockholm utan att någon viste om det och full på köpet! Usch, jag tycker inte man ska låta fulla människor hoppa på en buss!


Väl framme, så bara viste jag att jag skulle få vänta, som alltid, på en vis Antonela. Okey, bussen kom 10 min för tidigt.. Anto hade vist slaggat hela helgen hos Karen så dom två kom och hämtade mig med bil :) När vi väl kommer hem till Antos släktingar så käkade vi frulle och låg och snackade i vardagsrummet, där jag deckade, även anto deckade vid mitt huvud ihop rullad som en liten katt haha Jag vaknade till av att antos Faster kom hem, men anto vaknade inte så jag fick slå henne i huvudet.. haha så jäkla retard! Vi gick ut på ön en stund och kollade i affärer, till kvällen satt vi ute på bryggan och kollade ut på stockholm och tjötade. Vi har en vis grej för bryggor asså. När jag kom till Oslo första gången satt vi nere på Akker brygge och kollade ut, tjötade och rökte cigg..

Innan jag åkte till Anto så sa min mamma till mig "Anto har förändras mycket, hon har blivit mognare" vilket jag bara skrattade åt.. Men nu när jag väl träffade henne så blev jag lite chockad! Tänk att min lilla Antonela har mognat till sig. Jag är sjukt stolt över att får ha henne som en av mina bästa vänner! Jag är stolt över dig! Många sääger att hon är egotrippad och massa, men när det väl gäller vet jag vem jag ska ringa, vem jag kan prata med, och stuffs. Det som känns som bäst är att vi växer, vi mognar men ändå så är vi desamma när vi umgås, vi skrattar, ibland gråter, bråkar, slås.. I just love u, kul och se dig men de räcker för en stund, zez om två månader igen, hadegötthaaaj.. hahaha

När det gäller vänner, så ska man tänka på att "ha flera bekanta, ha få vänner" Man ska veta vem som är ens vän, vem man kan lita på. Man behöver inte ha 10st bästa vänner, de räcker med 3-4st, ibland räcker det med bara en!

Nehe, nu blev det nästan en bok här ja.
Picasso nu har du något att läsa inatt innan du går och lägger dig ;) Saknar dig din fis!

Nu ska jag ta och duscha, eftersom jag ska jobba inatt!
Kommer mer update från Stockholm när senare



Blev lite så besatt av denna låten, jag bara älskar Kings Of Leon!

PACE

Heeeejhååå

Jag jobbar och sliter så jag glömmer och uppdatera. I suuuck on this asså!
Igår fyllde min älskade mamma år, idag såå fyller min lilla baby Kristhoffer år "happy birthday toooo yooou" :)

Köpte min biljett till sthlm idag. På söndag natt åker jag till min lilla Anton, saknar puckot väldigt mkt! Igår efter att vi pratade i telefon så gick jag runt på jobbet och små log.. Jag tänkte tillbaka på alla minnen vi har tillsammans. Vi är alltid så taskiga mot andra och ska alltid tjafsa, slås och va allmänt tröga! Hon kanske är världens trögaste människa men jag vet att jag alltid kan räkna med henne. I just love u ditt äckel! :)

Jag har faktist inte så mycket att berätta. Det är snart en månad kvar tills jag åker till Miami. Kan inte riktigt förstå de ännu..

Neeehee, om jag kanske ska ta och lägga mig. Jag är sjukt trött och sliten, meeen ska inte tycka synd om mig själv eftersom det är jag som har valt att jobba så här mycket!

"- du måste våga satsa för att komma någonstans"


Pace

äckel

Jävla fi098xt blogg!
Skrev värdens blogg inlägg, men råkade trycka på fel knapp så allt försvann. Jag bara älskar tekniska grejer asså! Jävla skit!



Everybody's looking for that something
One thing that makes it all complete
You'll find it in the strangest places
Places you never knew it could be


Miami

Jag var nyss inne på den där kurs sidan som jag ska åka med i december. Tänk att första gruppen åker den 17 oktober om.. 3 dar!! Shiiit pomefritzzzz alltså. Tänk att snart skall jag osså åka iväg! Jag förstår inte, jag kan inte fattade de!! OH my freaking god!


Yeeeeppp ne ska röra på mig!

PACE

Merre visz az út





"Nem tudni merre visz az út, ki tudja láthatlak –e még,
lehet, hogy holnap a szívemet, eltévedt golyó tépi szét.
Nem kell a könnyes búcsúzás, mosolyogj, hogy így gondoljak rád,
És ha az Isten is úgy akarja, visszatérek majd hozzád"

-

Man vet inte vart vägen tar en, Vem vet om jag få se dig någon mer gång
kanske i morgon kommer mitt hjärta att slitas ut av en föröupen kula
behövs inte en tårdrypand farväl, le, så att jag tänker på dig så
och om Gud vill, kommer jag tillbaka till dig.


Projekt 2010

Seriöst, jag måste erkänna att jag är sämst! Herregud, skämde ut mig som vanligt innan!
Jag har som sakt börjat att gymma igen. Så jag gick bort till gymmet här på spektrum. Först när jag kommer in viste jag inte vart jag skulle.. sen kom jag på att man ska ta hissen upp till femte våningen. Där såg jag att dom stod. Så jag gick dit gav mitt sats kort sen gav hon tillbaka den. Jag tänkte bara "jaha, och va fan ska jag nu da?" så jag frågade henne  "ska jag inte få någon lapp?" så visar hon mig vart man får ut lappen sen kommer ju min nästa fråga "vart ska jag?" haha Så hon pekar rakt fram.. jaha okey.. Man brukar ju peka lite bättre än hon gjorde idiot! Jag råkade gå in i deras jävla kontor.. PINSAMT! Där stod jag som en idiot och tittade runt och tänkte "detta kan ju fan inte vara omklädningsrummet?!" så vänder jag mig om och ser att någon sitter där helt förvånad. Så jag frågar henne "detta är inte omkläddningsrummet va?" hon skakar på  huvudet och jag blir röd i ansiktet. Så kommer jag ut och där stor puckot som skickade iväg mig så jag frågar henne igen " vart är omkläddningsrummet?" så peckar hon på dörren jag precis gick förbi..

Efter det så gick täningen bra och så. När jag väl ska hem och ta hissen så självklart börjar cp hissen att fucka ur och jag trodde jag hade fastnat i hissen. Nära att jag fällde en liten tår.. Jag har hissfobi! Kommer ihåg i tjeckien när hissen fuckade ur och jag började lipa.. HAHA De var Emme och AGs fel!! haha Men så började jag trycka på några knappar så öppnade dörren iallafall så jag prövade nästa hiss där i stod de människor, så jag bara gick in och dem fick sköta resten.. Hatar hissar! Seriöst!

Fail är jag. Men nu ska jag vila lite, ska snart iväg och jobba.

Pace out

Shuhu

Snart är min lediga dag över.. dagen gick väldigt fort, igentligen alla dagar går skit fort asså! Idag umgicks jag med dom jag bor med. Dom är väldigt snälla och trevliga :) Men varför är de alltid så att man bandar som mest då när folk ska dra? De är alltid så..

Tänk att jag snart har bott på svenskaföreningen i två månader. Seriöst tiden går riktigt fort!

Jag har haft stora beslutsångest, men snart är jag färdig med mina beslut! De ska bli ändringa i mitt fina liv och jag ska sätta ner foten nu.. Jaaaa jaaa. Jag bara hör anto i mitt huvud "natte du är bara 20 år sluta " men jag trivs fortfarande inte att bo så här.. att alltid ha i bakhuvudet att man snart ska lämna detta. Jag vill bo där jag vet att jag kan bygga upp en framtid. De låter fett löjligt men sån är jag.

Men som sakt snart vet jag vad jag vill och de kommer inte riktigt bli som jag hade tänkt :P

Men om jag nu ska ta och lägga mig för imorgon ska jag träna innan jobbet! Hoppas nu att jag gör de och inte bara säger de. Jävla latröv är vad jag är ibland.. hahah

Pace out


:)

Min kära lilla syster är på besök hos mig, vilket jag tycker är skoj! Fast jag inte är nog den roligaste sällskapet, men vi har samma intresse typ.. Film! Vi har säker sätt fem st nu haha.
Vi har vart ute och turistat lite i Oslo osså, men sen blev hon trött haha! Ikväll ska vi iväg och på bio, vi ska kolla på Jennifer Anistons nya film. Måste bara säga att Jennifer Lopez nya film "the back up plan" är riktigt bra och Angelina Jolies nya film osså "salt". Må ses!!

Btw så har jag fuckat min rygg. Jag skulle vara snäll mot min lilla syrra. Så jag sov på golvet med en smal maddras.. haha Fast hon sa "du, jag kan sova på golvet. De är inte bra för din rygg och sova på hårt". då ska jag självklart vara envis som alltid "Det är ingen fara!" Slutade med att nästa dag haltar jag runt och har svin ont. Först ville jag inte erkänna men sen kom de fram.. hahah Så nu sover vi tillsammans i min "stora" 90 säng haha!!

Som ni ser har jag gjort om min blogg lite :) Tröttnade på den där depprimmerade headern.. Fin var den krike ahaha!

Neeee, nu ska jag ta en powernap. Jag är som en bebis, seriöst! haha

PACE


Back?

Shuhuuuu!

Det var inte igår jag skrev, seriöst!
Men ska skärpa mig, för har fått lite klagomål om att jag inte uppdaterar så.. JAG SKA!!

Det händer inte så jätte mycket i mitt älskade liv.. Jag är själv kvar och bor på svenskaföreningen. .. haha Nee, men har vikkan osså men hon bor på andra sidan stan och tappat bort sin mobil. FAIL med stora bokstäver som ni ser :P

Jag har inte haft något internett heller, men nu har jag fått de osså. Efter en jäkla månad. Snabba är dom inte här!

Jag har även sakt upp mig från jobbet, har två månader kvar sedan flyger jag iväg till miami i tre veckor.. efter det.. Gud vet vart jag hamnar! Men den största mardrömmen vore Gislaved, SERIÖST!
Kan inte fatta att tiden gått så jäkla snabbt, ETT HELT år i november. Tiden bara flyger iväg! Tro det eller ej, men jag kommer sakna Oslo. Men mest jobbet och dem som jobbar där!
Oslo var skit i början och gjorde mig riktigt tjock.. haha.. Sen fick jag världens bästa arbetsplats som jag ibland kan hata.(vikten har inte minskat så mycket) Meeeeeeen sån erree! Tungt liv!

På fredag så kommer min kära lilla syster på besök! Det ser jag faktidst fram emot. :) Sen om två veckor åker jag och hälsar på min fula vän Antonela, som är fett RETARD! Neee misseee ;P Hört att även en viss Kostin ska flyga förbi Stockholm. Ska bli kul och se en Jennifer och Kostin och prata på vårt cpsätt och umgås som förr för en liten stund. Saknar de. Källan, ciggen, snack, tårarna i ögonen.. av all cigg haha Bara Joss som kommer saknas!!

Känns lite konstig och inte ha picasso eller Anton eller AG här.. Ibland kan jag ligga i sängen och vänta på att anto ska komma insringandes och hoppa på mig. Eller retar upp mig, så de blir bråk och slutar med att vi sitter och skrattar.. Picasso som får sina utbrott och en charlotte som knytter rosetter.. hahahhaa! Fina tider, fina tider!!

Den här låten passar parfekt till alla tankar som snurrar runt i huvudet just nu.. TUNG är den och Cas Haley är kung! Love

Don't know where am going
But I shure know where am from
I don't know what the future got for me..

RSS 2.0