Lägenheten

Här har ni litt bilder på vår nya lägenhet :)



Lagar lite mat åt familjen :)


AG visar upp va fint vi har dukat :P


Kos! Taco kväll


Lite av mitt och Anton/AGs rum :) (min del :P)



Hallen


Fin, fina köket !! Love !



AG softar litt framför tvn.

Så nu vet ni lite hur vi bor. Kosligt va?! ;)
Ha de fint !

Konsert

Som sakt så var jag och Angelica på mika igår. Vi hade väldigt trevligt :)
Vi började med att sitta här hemma och förkröka, så vi va litt lulliga vid sex tiden. Konserten skulle börja halv åtta så vi tog t-banan vid sju, när vi väl kommer fram till spektrum (efter att vi tatt ett varv runt skit stället för att hitta rätt ingång) så står hängde de en lapp på dörren "mika konserten flyttad till sentrum". Jag och Ag tittade på varandra och tännkte "va fan ligger de då?" Så kom de några till som skulle se på mika, vi frågade dem vart sentrum ligger, vi tog följe med dem en bit sen började vi halvt springa för vi skulle ta deras platser, vi skulle före dem.. haha! När vi kom fram till sentreum så ser jag att de är ju Samfuns huset där jag brukar ibland jobba. Haha!

Nu står vi där i kön och är jätte kissenödiga. Så vi bestämde oss för att gå en och en på toa, men vart ska vi hitta en toa?! AG säger "gå ditt till busken och kissa ingen ser dig". Meeeeen, för att komma till den där busken så ska man över vägen.. den låg in mitten av två fällt. haha så trög! Istället gav jag mig iväg på äventyr och letade upp en toalett. Hämnade på ett ställe som hette Lille Amir, Haha! När jag kom tillbaka så hade AG skaffat sig nya kompisar, så jag fick stå där och vänta på två tjejer som jag inte hade någon anning om hur dem ser ut för de skulle stå med oss i kön. Efter ett tag så ser jag två tjejer gå runt i kön och ropa ANGELICA? hahahaa

Där stod vi i kön och blev litt små sugna på lite dricka.. Så vi begav oss på ett litet äventyr på kiwi.. Där AG lyfte mig för att vi skulle nå högst upp på hylan.. Ni kan ju tänka er hur de såg ut.. AG lyfter mina ben och jag skriker "högre AG, jag når inte" så kämpar vi. Men tro fan vi fick drickan ;) haha

Tillbaka i kön.. där står vi med nöjda miner, nya vänner och en dricka som heter Kalinka.. haha! Kan de bli bättre?! En av dem bästa på toplistan va att AG och en av dessa tjejer skulle på toaletten, när AG och hon kommer tillbaka så märker tjejen att hon glömt sin väska på toan. Hennes kompis står kvar och berättar "hon glömmer alltid sin väska, de är en vana nu" haha!!

Nu är vi inne i och väntar på Mika.. Små iriterade över att de tar så långtid, man hinner bli bakis juu innnan de börjar tjatar vi om. Då kom en kille in i krullit hår och en gittar.. och vi börjar skika "MIKA, MIKA" .. Sen kom en tjej in i blå overall och AG säger "de är säkert tjejen som han sjunger duett med"´. Efter ca 5 min så fattar vi att de va förbandet.. ahaha!

När förbandet hade sjungt färdig så fick vi vänta i typ 1454510 år innan Mika började att sjunga, så jag blev små iriterad. Men jag hade ju min lilla AG där gemte som gemt skulle filma.. Så man hörde "Tjeeeeena bloggen" hahaha Ska försöka lägga upp några videoklipp så ni ska få seee ;) haha

Mika va helt okey, jag blev helt kär i Blue eyes och en låt till haha.. :) Sen den berömda låten happy ending går ju inte att missa. Vi började typ lipa när han sjöng den! Så jävla bra!!!

Jaha då har ni fått litt information om vår lilla Mika kväll som slutade med att vi gick till studentbaren och träffade Antonela och mario :) Bra kväll!



Skön kille .. Vem tror han att han är? Vet han vem JAG är.. Tänker aldrig mer
vänta på någon så länge..


AG med en av våra nya vänner :)


Mycket praktiskt..


Så söta va vi..


Ja, jag erkänner han va bra... eller.. lite :P


Mika


This is the way you left me,
I'm not pretending.
No hope, no love, no glory,
No Happy Ending.
This is the way that we love,
Like it's forever.
Then live the rest of our life,
But not together.


Ikväll ska vi gå och kolla på Mika, Jag och AG !
Kameran är på laddning, mika på högstanivå här hemma.
Hoppas han kommer sjunga denna låt, då kommer jag att gråta :P haha
Är den inte denna låt fin?!! Love it !


Härligt !

Idag är de fint väder och snart ska vi ut och gå litt. Ska försöka ta några foton så ska jag ladda upp några nya bilder :)


Till detta fina värder så ska man njuta av denna sköna låt


På med brilliorna och ut och njutaaaaa av de härliga vädret !
Ha en bra dag !

Selah


Nothing can be done against the truth
No matter how we remain in denial


Marques Houston

Om han är sexig, de är verkligen inte frågan. För han är sjukt sexig! Sens jag såg you got served så har jag dött för Marques Houston, Damn!

Låten är fett skön och han är fett sexig!
Lyssna, njut och dröm ..

Music


Helt skön verison på denna .. mm


Som jag njuter

går dagens kväll

Igår blv de en liten utgång. Fan jag skulle inte hängt med!! J va helt rolig, helt skön haha! Jag är ju absolut trögast, de första jag gör när vi träffade killen va att jag höll på att vrika foten och ba "tjena"- haha Sen va de en kille som va feeeeeeeeeeeeeeett jobbig. Fan frågad ut en om helt skumma grejer! sheet, så tillslut kom jag på en bra historia HAHA!! Han lämnade mej sen YES!!!

Väl ute så skulle vi in på en klubb (asså detta kan bara så inte hända tycker man i en storstad) Så ger picasso "sitt leg" till vakten och han ba "detta är min före detta kereste" (mitt ex). HAHA!! Pajasen typ springer där i från haha. Så trög! så vi kom inte in där och sen gick vi till yatzi, även där sög de så jag ville bara hem. Picasso försvann ett tag, hon skulle kissa och d slutade med att hon trillade. Så vi gick vidar men jag pallade inte mer och dom skulle bara diskutera och grejer, de va inte så varmt ute lixom, och jag hade fucking högklackat och strumpebyxor. Skönt? Ne kallt! Så vi skrattade ett tag sen pallade jag inte mer så jag vände på klacken och promenerad heem själv.

Promenaden hem från karl Johan till Majorstuen tog mej över en timma och de va helt creepy! Speciellt och gå igenom den där lilla skogen där vid slottet själv. Asså jag borde ha skrivit en bok på vägen hem.. Jag hade sån bra fantasi, skulle ha skrivit om min promenad hem.. Nu kommer man nte ihåg så mkt med då hade jag massa tankar asså. Asså fan vad jag störde mej på att vi ska bo längst ner på Majorstuen. Jävla skit! Jag ville stana till på 7 eleven och köpa en korv men jag orkade inte, frös som en idiot. När jag väl kommer hem och lägger mej ner gemte anton för att sova så kommer AG och Picasso hem. VA FAN!! Medans jag promenerar hem så hade dem sutit på burger king sen hade dem tatt en taxi hem. Aja.. Men nu seriöst jag ska inte ut nu på länge! Nästa vecka skulle Malin ha fest här hemma, men jag ska inte ut! Jag ska ta på mej mina mjukis kläder, datorn i knät och kolla på mina serier! Kan de bli bättre?! Naaj. :)

Hrm.. ska kolla på lite americanska pankakas recept. Har lovat AG att göra sånna pankakor till henne idag. Jag är så snäll ibland! :)


Tjingeling

Haaaj

Shululuuu i stugan! Idag såå vart jag ute med Baggen.. vi åkte ner till aker brygge för att köpa en prsent till en kille.. Gissa en gång va de blev ;) EN BADANKA! haahaha! Va mer kan man önska sig när man fyller 21 år lixom?! Så ikväll jag ut med blondpower (AG & Picasso) får se hur de kommer gå. Sen kommer ju Jovan och hans lilla gäng upp så hoppas man träffar han osså :)

Efter att vi vart och köpt badankan så skulle vi bara kolla på en kavaj som jag vill ha men slutad med att vi köpte solbrillor, en skjorta och bikini. Vi trog trikken upp till Majorstuen igen och sprang in till meny. Asså jag och AG kan gå runt i en mataffär i över en timma. Man måste ju kolla på allt! haha! Jag stannade upp och provsmakade chips medans AG fightade med en kvinna med varukorgarna haha! ¨

Och jag är helt FAIL jag har sakt hela veckan att jag inte ska ut och gissa vad jag ska göra idag ?! Jo jag ska ut och festa.

Asså jag är scard for life! Anton går runt naken, inget man vill se! Sheeaat asså!
Ne jag har haft en kos dag med Baggen och de gillar vi! Tacos kväll, brownie och snart vinooo, Kan de bli bättre?!! ;)



Pace out world !

Skönheten & Odjuret

Man kan aldrig växa ifrån disney filmerna! Idag tittade jag på skönheten och odjuret. Älskar Walt Disney filmerna! Som Picasso sa idag när vi pratade om Disney filmerna "de har fin budskap i filmerna". Skönhetens och odjurets budskap enligt mig är att allt handlar inte om utseende, man ska älsa en person för den är! Ikke sant?!!


Jag vill osså va med i en disney film!


Mmm


Music

Höj nu högtalarna och njut av lite sköna reggae låtar.. mmmm..


Tell me about your lonley days..


They say love conquers all, but I cant let you conquer me..


Baby am moving on..


Can I take you home tonight..



Avslutar med Jah Cure! Kärlek!

R.I.P

Tyvärr så måste jag meddela att vår älskade Fishy har lämnat vår värld! Kommer bli begravning inatt kl 00:00. Ni som vill får komma och ta farväl. Begravningen kommer att befinna sig på sörkedlasveien 5a i toaletten. Den korta tiden vi hade tillsammans kommer jag aldrig att glömma!

R.I.P Fishy
10.03.01-10.03.03

Back to reallty.. tro fan jag fick tinitus innan.. Skulle laga mat till Anton så sattes äckliga brandalarmt på. Så fick jag springa med handduken och vifta.

Jo måste även meddela en rolig sak :) Jag har fått fast jobb nu, ska börja om två veckor! Hihi

Nee, nu ska jag gå och ta en röjk med fettonela och prata om gamla goa minnen med fihy


Fishy

Igår när jag kom hem så satt familjen inne på rummet och pratade litt. Så kom vi in på att jag började få dåligt minne.. Just då säger AG vi borde kalla dig för guldfisken.. efter ett tag kom vi fram till att vi skulle köpa en fisk.. hahaha! Antonela tjatar om en jävla hamster, att hon ska ta hand om den och bla bla blaaa.. Alla vet hur de kommer sluta.. Sen kom de fram att Lilla Mario och David osså skulle ha fiskar.. Härmapor! Så vi alla åkte ner till Oslocity och köpte fisk. Haha! Undra vems fisk som kommer leva längst ?!! jag tror på våran! Vår fisk har inte fått nått namn ännu.. va fan kan man döpa en fisk till ?? Några ideer?


Vist är han söt?!





oslo

Jaha, då är man tillbaka i Oslo igen. Litt skönt att va tillbaka, fick lite panik innan. Tjejerna har mublerat om i köket. Ser ut som doom har puttat allt i ett hörn. Panik, panik!!!

vi funderar på att skaffa hus djur, men jag går med på att skaffa en fisk. Men inte nån jävla fågel ellr massvin.. Kommer kasta ut dem!


I am taking you up, as they are bringing me down
I got a whole lot of messy things, stirring around..

RSS 2.0