I just love her

Jag bara avgudar Inna alltså! Vem hade inte velat se ut som hon ?! Seriöst!







Denna låt har blivit väldigt populär nu i europa. Vilket är väldigt kul! Kommer ihåg vintern 2008 då när jag var nere i Rumänien och dom spelade sönder den. Alla stod på borden och dansade och skrek "GOO" och viftade med händerna. Hahaha! Har fortfarande den skadan när jag hör denna låt att när de kommer "goo" så måste jag va med och skrika "goo" och vifta med händerna.. hahah

Go kväll

Heey you !

I natt så sov jag kanske tre timmar. Jag förstår inte vad det är med mig, har svårt för att sova. Ligger bara och glor upp i taket, vrider och vänder mig. Vad ska man göra för att få en godnatt sömn?! 

Idag fick jag typ hjärtklappningar på jobbet haha. Ja, man kan ju inte säga att jag är smart!? Jag går på diet nu så jag käkar ett par tabbleter som är att dricka 10 koppar kaffe. Men idag så var jag så trött så jag drack ungifär 4 expresso på det för att hålla mig vaken. Haha, kan ju säga att det inte var så lyckat! Vaaa ska man jööööööra :P

Ne, satt och kollade på fotboll när Serbien spelade en liten stund.. Skulle kolla färdig på det men blev så jävkla trött så gick och la mig. Vaknade vid halv åtta igen, ska nog dra och lägga mig igen ska jobba imorgon osså. Måste vara ut vilad !

Kom på en sak till som fick mig att skratta i morse när jag gick till bussen. Klockan var runt fem och dom hade värdens efterfest här någon gata nedan för. Dom spelade en låt som jag inte trodde någonsin skulle komma på en efterfest om inte jag skulle vart där.. as long as you love me med Backstreet Boys. Tung efterfest !


PACE


Lördag

Yoo, whats up?!
Det är lördag kväll och jag sitter själv i vardagsrummet med en skål flingor. Ska strax hoppa in i duschen och göra mi iordning för att lägga mig. Som sakt så ska jag upp vid halv fem på morgonen för att hinna med bussen halv sex som kör mig till Jernbarnetorget, Där mitt underbara jobb väntar.

Imorgon så är det en månad kvar tills jag åker ner till Rumänien. Det är första gången i mitt liv som jag inte längtar.. Det enda man ser fram emot är att jag ska få träffa min älskade farmor och mormor (och få ligga i poolen med en öl i handen :P), annars så ser jag inte fram emot det. Jag orkar inte riktigt att träffa andra personer där, gänget.. Jag har kännt dem i över sex år och dom ser exakt likadana ut, beter sig likadant. Fråga är när dom ska växa upp? Vist ibland kan man ha sjukt kul, men det händer samma sak varje år. Okej, det är inte så lätt för dem och hitta på något annorlunda. Men det finns så mycket annat att göra än att bara sitta på en bänk vid trafikljuset och knappra frön, dricka öl och hoppa runt på vardagarna, på helgerna så är de förfest på 20de våningen där det är sjukt varmt, sedan dra till Joy club. Mmm.. Ne, jag får byta umgänge.. Eller!? haha Nee, vi får se vad som kommer hända. Jag ska i allafall ligga och dö i pooolen och umgås med mina släktingar. Undra om det verkligen kommer bli så?! Nehe, nu drogs jag iväg.

Gud, måste bara skriva att jag precis betalade min första delbetalning av min barkurs i Miami. Jag kan seriöst inte förstå att jag ska till Miami Beach!! Göra en sak helt själv. Det blir nog en upplevelse. Måste köpa mig en ny kamera eftersom min finfina kamera gick sönder när jag skulle resa till Rumänien en vinter..

Ja, ni som känner mig vet ju vilken nörd jag är som älskar kärlekslåtar. Så nu när jag sitter här depprimerad så måste jag ju lyssna på en äcklig kärleks låt ju. ;P




Ne, nu ska jag hoppa in i duschen och lägga mig!
Ha en fin helg och festa loss förfaaaan!

cause im leaving on monday morning


"Baby I still need you
but if you stay I'll leave you
cause I gotta get away
and if I ever see you
my heart is gonna bleed
but im leaving either way"





:)

Oh, yes nu har jag fått mitt svar från barkursen i Miami och jag kom med. Muhaha! Jul och nyår ska firas där. Som jag ska suuufa.



Har bakat nyttiga pizzabullar med kylling. Mmm.. blev faktistr goda. :)

Tänkte på balen, innan. Fan saknar tiderna från skolan nu och människorna. Bara för att man vart hemma så mycket nu på sista tiden har man sån jävla hemlängtan! Kanske man flyttar hem till nästa år? Hrm..


Ser ut som vi har precis gift oss, neeeeeeeeeeeee lilla reineeee! Sakna. Kommer ihåg när vi väl gick upp för stan och Rean gick helt snabbt de enda jag kunde mutta han med var "rean, tänk på att vi snart ska äta hamburgare" haha de var det enda vi tänkte på när vi gick upp för backen. Han hade nog inte lätt, han så ville dansa valsen och sånt medans jag bara satt i baren. hahah! Lilla Rean :)


Höjdpunkten idag var när jag kom ut från köket på jobbet och såg min gamla kollega från kongressen. Guud, blev helt glad. Jag passade absolut in med dom, dom var ca 5 tanter på 60års ålden och vi bakade kakor och tog med till jobbet och bjöd varandra. Drack kaffe och snackade massa skit! hahaha

PÖSS


RSS 2.0