you can call me Dr. Nathalie Phil

Ja, enligt Antonela och en vis Amanda a.k.a Picasso så är jag vist en dr. phil och dem skrattar åt de. Inte okey ! Men sån äree.. vi utvecklas ju och jag ser saker och ting på andra sätt nu förtiden. Jag vill utvecklas, jag vill bli en såå mycket bättre människa (oj de lät ju som värsta tönten, but its true) Jag har tänkt på endel saker och jag fick fram de idag! Jag tror på att varenda människa vi träffar så lär vi osså av dem. Idag fick jag chansen att säga tack till en gammal vän så dök upp! Jag kunde tanka personen för att den fanns där när jag behövde den och den hjälpte mig och utvecklas. Vi var ju barn/ungdomar när vi umgicks och det slutade som dom flesta ungdomarnas vänskap, som ovänner.. Jag är glad för att få ut de jag ville och hörde att personen har de bra, de glädjer mig! :)

Man måste förlåta och låta de som har hänt gå förbi, släppa de gamla och gå vidare! Idag har jag använt mycket ut trycket " man ska inte stå och trammpa i samma spår hela tiden, utan våga ta steget ur spåren" do you feel me? Äsch, nu har jag bäddat ner mig i min sköna säng och ska sova! Sleep tight!

p.out



"If I could, fly away
and I wouldn't come back no more
I, I'd turn around,
Just to see it for the last time,
See, now I know, Hey, that it won't be easy
I done fought in a battle and I done made it this far
I gotta few more feet, but its still the longest yard"


you keep looking up, why don't you look around you?

Jag har fastnat för den här underbara låten ..


"So, don't feel compelled to look above
Look around you, look with love
Cause whatever you see thats me baby, thats me
Dont be afraid to change you style
Ease my conforts and that smile
Cause whoever you see thats me smiling, thats me"


"Your mission in life, is the mission you give yourself"

Goddag !
Vaknade för inte så längesen, har hunnit med och duscha och så. Nu väntar jag bara på att en vi Binita ska messa mig så att vi kan gå ut och shuuuuppa och äta på peppes! Mmmh.. Så jäkla gott! idag så skall jag iväg och dansa lite hip hop med binita, undra hur de kommer gå för mig!? haha Ska bli kul, må ju pröva allt :P

Jag funderar på att tattoera in den texten, jag tycker den är så jäkla bra asså! Love it! Får se får se ;)

Asså jag känner mig så jäkla glad! Äntligen har jag uppnått de jag ville och jag är bara sååååå happy :P Wuuhuuu! Med tiden lär man sig vem som är ens vänner, vem man skall undervika och vem som gör en glad. :)

Asch, nu ska jag röra på mig! Ha en fin dag


update

Nog med alla djupa inlägg, ska uppdatera lite istället om mitt liv för det är såååå intressant.. eller? haha
Jag har lite fullt upp faktist och börjar få lite panik för att nästa vecka ska jag flytta som sakt. Hej Majorstuen hejdå grönland :) Tänk att jag har bott här nu i tre månader, och det känns som mitt hem nu. Tro det eller ej :P

Igår så åka jag och en av mina älskade arbetskollegor till ikea för att handla in lite jul pynt till cafet.. Ca tre timmar på ikea dödar en asså. Jag hatar att vara så länge i en affär. Ta de du behöver sen gå ut HERRÅ. Så till slut satte jag mig bara ner på en stol och sa till henne att hon får ta vad hon vill. haha !

Efter ikea så gick vi och lämnade sakerna i cafet och där de blev en stor diskution med några andra från jobbet vart vi skulle gå och dricka öl.. jag fick min vilja igenom, så de blev på en lite pub här på grönland där man får välja låtar :D haha

Nästa vecka ska jag vara så duktig och träna lite hip hop  med en jag bor med. Ska bli kul ! :) Ska även försöka hinna med att gå på bio och kolla på den nya harry potter filmen.. Oh, yes vi har blivit små harry potter nördar här på svenskaf. :)

Iförra inlägget så skrev jag ju att de jag skrev försvann.. det är inte första gången jag råkar göra så. Men nu när jag loggade in på bloggen så låg inlägget på utkast! Skumt!

Nu ska jag vila lite, sen blirre att gå och jobba.
Ha det så bra!
PACE

You gotta move to another leavel

Helvete, nu var det andra gången jag gjorde detta! Jag skrev värdens inlägg och råkade trycka på fel knapp så allt försvann.. Ska försöka göra ett nytt försök!

Självförtoende!? Vad tänker du på när jag skriver det? Du tänkte säker på "det är när man tycker att man ser bra ut och man syns mycket bland folk och så".. något i den stilen.. eller? Läs ordet igen självförtroende..

Så här ser jag på det: SJÄLV-FÖR-TROENDE; det är en person som tror på sig själv, en person som litar på sig själv och vet att man är bra, att man räcker till. Den stora delen är att man har acepterat sig själv, "detta är jag och jag gillar det".

Jag tycker det är sjukt viktigt att man har självförtoende. För utan den så kan människor göra vad dem vill med dig. Du gör ju allt för att bli acepterad.. Men vill du veta en sak? För att bli acepterad måste du aceptera dig själv.. För att få respekt så måste du respektera dig själv och även andra! Du måste tro på dig själv! Och en viktig sak till du måste lita på dig själv, för om du inte litar på dig själv hur ska någon annan lita på dig!?


Jag är helt besatt av låten.

Lyssna igenom låten, vad tänker du på?
Jag tycker så om den här låten för det känns han sjunger till mig.. Han sjunger om livet. Han drar upp saker som vi glömmer.. vi dras ner så snabbt, vi ger upp så snabbt. Han ger mig goda råd och får mig att tänka mer positivt.. Ja jag vet att han igentligen sjunger om en tjej som blivit sårad av en kille.. men tänk bort att han sjunger om det och tänk på att han sjunger till dig. "Don't you let them steal all your joy" är en menning som fastnar i mitt huvud.. Asså allt handlar ju inte om kärleken till en kille eller tjej det kan vara kärlek till personer runt om dig, den kan även handla om vad som händer runt dig. Den här menningen får mig att tänka på att inte låta människor som inte tycker om mig eller något i den stilen få mig att må dåligt.. Varför ska jag låta dem ta min glädje?! Jag skulle kunna skriva en hel uppsatts om låten men ska nog låta er att lyssna och få en egen bild av låten.. Allt handlar ju om vad/hur du känner nu som får en att bli uppmärksam om saker. :)

Oj, nu när jag läser igenom texten får jag mig och känna som om jag tror att jag är nån jävla poet.. haha! Whatever!

Tog mig eeeeen helt timma att skriva två inlägg.. Haha så jäkla fail!

Happines

Kollade på one tree hill för någon dag sedan och Julian sa något mycket klockt som jag fastnade för

We allways thinking that "some day we will be happy", we get that car or that job, that persen that fix everthing, But happines is a mood, and its a condition. Its like being tierd or hungry its not pormenent, its comes and goes and its okey, and I feel like if pepole thought about it on that way they will find happines a lot often.

Jag tycker det finns en hel del sanning i detta! Vi säger alltid att "en dag kommer jag att bli lycklig". Men vi har ju våra studer om dagen då vi är lyckliga, trötta eller lässna. Den stora frågan är bara "vad är lycka för dig? Vad är det du letar efter?" Lyckan är ju precis rätt framför oss och vi missar det.. Vi upplever det varje dag, vi uppskattar inte lyckan för vi tror det är något jääääätte stort. Men det är ju bara en känsla som får oss att må bra!  Eller vad tror du?

GISLAVED

Då var jag i Gislaved ! hejsan ;P
Igår så kom jag fram vid två, men var väldigt sliten så jag var hemma med min familj, somnade vid sjutiden.. Ops, vaknade vid halv sju nästa dag. Jag behöver mina 12 timmars sömn ibland :P haha Har kört min lilla syster till skolan vilket var ett jävla projekt asså. Har glömt hur alla kör här, IDIOTER! Hade typ fajt med en traktor så jävla cpig asåå! Snart skall jag och mamma iväg och väcka min morbror och hans fru, "SUPRISE guess whos home" haha tror dom fortfarande sover.. Yeye. Får ta och uppdatera mer senare.. Känner att jag har haft väldigt mycket känslor på gång därför de vart så känsliga blogg inlägg tidigare. Kan vara rätt skönt ibland och skriva ner vad man tycker och tänker.. Ja, folk i min närhet för ju oftast höra vad jag tycker, men mina tankar och känslor är det inte många som får känna av eller veta.. Am cold as ice. Nej, men skämt haha!

Aja



Eftersom jag bara älskar Pressure . Asså, hans röst är legend!
P-out

Journey, It's how you live it, you learn it

Idag började det att snöa i Oslo, så mysigt!
Det sjuka just nu är att jag börja trivas mer och mer i Oslo. Jag gillar svenskaföreningen, jag gillar mitt jobb, jag börjar att bygga upp ett liv nu.. och måste erkänna att det skrämmer mig eftersom jag snart ska lämna Oslo och jag vet att jag inte kommer träffa dessa människor mer.. Men en person sa en gång till mig " ångra att man gjort det, istället för att ångra att man aldrig gjorde det"

Det bästa jag gjorde var att stanna kvar här i Oslo själv, att göra det sista själv. Jag tycker det är sjukt viktigt att vi vågar, att vi vågar göra något själva! Funkar det inte, då går du vidare och gör något annat. Det finns så mycket att göra!! Säger bara " Våga sätta foten utanför din lilla säkerhets bubbla och se livet, prova livet." Blir sjukt iriterad när en i min ålder säger "vadå? jag har redan gjort allt" Men lilla vän vad har du gjort? du har sätt Gislaved, du har umgåts med fel vänner, du har sätt skit, du har kanske (ursäkta mina ord nu) knullat runt.. Kallar du de leva livet? Leva livet, hitta dig själv gör du när du utsätter dig själv för nya saker, när du lär dig nya saker, ser nya saker! När jag bodde hemma i Gislaved ville jag aldrig lämna det för det var det ända jag hade "sätt", det var min säkerhet, min säkra "bubbla". Det var jätte svårt att lämna den där lilla hålan, men kan garantera att det var de bästa jag någonsin gjort! Det var inte lätt, mamma sa gämt att jag skulle komma hem ibörjan för att det var svårt med jobb vid den tiden jag kom. Men jag viste vad jag ville och de var att utvecklas och börja ett nytt liv. Med vilja kan du göra allt! Nu står jag har med jobb som tar upp all min tid, och är en helt ny människa med nya mål. Jag vill se mer, vill göra mer :D Det är ingen annan än du själv som kan göra allt detta! Jag kan inte flytta på dig, jag kan inte tänka åt dig..

Nu kom ett av mina fina tal upp.. haha Men jag är nöjd med mitt liv och jag vet vad jag vill göra! Jag har bestämt mig och så ska det bli. Det finns så många som klagar på sina liv (jag är en av dem haha). Varför inte göra något åt det? :)

Har även nu bestämt mig för att ge endel människor en chans .. Wow tänker nog endel som känner mig. Ja, det är dags att jag också tar bort lite av min mur.. :) Man måste våga som sakt! ;P

Jag ska nog ta och sova nu eftersom jag snart ska upp igen för att sätta mig på swebus. Ska åka till kära Gislaved och hälsa på mina nära och kära.



It's not a journey to get weak
Journey to give in
It's all about the journey
The journey within



Godnatt !

Take a picture 'cause it's always changing

Nu har jag vart så duktig och vänt dygnet, skall strax gå och duscha sedan iväg till jobbet. Super kul..
För någon dagsedan när jag satt där nere och rökte så lyssnade grannarna på.. Backstreet boys! Fick mig och le och sakna Picassso :(( De var ju alltid vi som lyssnade på dem, och jag som sprang runt i min backstreet boys t-shirt haha

Macy Grey har släppt ett nytt album och tung är den!! Här är en av mina favoriter från Albumet :)


There I am and where I go,
what I do and who I know


En påminelse


Life ain't always what it seems to be
Words can't express what you mean to me
Even though you're gone
We still a team
Through your family I'll fulfill your dreams

Det har gått lite mer än tre år och det gör lika ont att lyssna på denna låten.. Denna låt var eller rättare sakt är min låt till Andres, denna låt har mycket minnen.. Jag har undervikt att lyssna på den men de senaste dagarna så har Andres vart mycket i mina tankar. Han kommer alltid vara en påmindelse att man inte ska ta någon förgivet! Du kan prata i telefon med personen, 5 min efter ni lagt på kan personen vara borta..

Att slösa tid på att gå runt och vara sur på varandra är onödig tid, tid du slänger iväg, för vad?! För att visa att du har rätt? för att visa.. vadå? Ibland måste man släppa sin stolthet och bara tänka på att livet riner iväg som sanden i ett timglas.. Livet väntar inte på dig.

Nu blev jag lite för djup. Men ibland så måste man få vara det! Nehe, nu ska jag springa ner och hämta min tvätt.

PACE




Andres Jimenez
1986/07/21-2007/07/20


RSS 2.0