One tree hill

One tree hill is the shit asså, fan vad jag älskar den serien! De va ett tag de sög men nu börjar de bli helt legend igen! Kollade på de idag och jag lipade sönder mig! Sheet asså, love one tree hill!

Imorgon åker jag hem, OM jag längtar asså. Ska bli helt kul! :)

Min näsa

Sheet asså min näsa är verkligen knäckt! haha gör faktist ont och när man känner på den så känner man att den är fuckt up. Jävla antonela!

Idag har vi inte alls gjort mkt, de va bara jag och anton hemma så vi gjorde inte så mkt.. hon sov och jag pratade med min mami på skype och kollade på whiped out. Asså jag dör av skratt när jag ser de programmet! haha Legend!

Nu ska jag och vikki kolla på fråga olle. :P


Hade


Veckan är slut

Sjukt skönt att vakna upp utan ångest.. eller hade lite. Tappade bort mitt bankkort så fick spärra den. Måste öppna ett nytt konto imorgon.. Asså det har verkligen vart en soft vecka! Har haft så kul att idag när dem skulle åka hem så började jag böla. Kunde inte hålla mig.. Känns helt tomt här i huset nu! Saknar dem redan.. NOT hahaha det är nu det är fest! hahah Driver lit. Men seriöst vart sjukt kul och ett väldigt bra avslut på de hela :) Fast endel har ångest idag, men INTE JAG! Fan vaaaaa soft! Första gången jag vaknar efter en fylla och jag inte har de! Mmm älskar mig liv!




Mina små älsklingar ! :)


Söndagens horoskop
Lagom till lunchen kan svårgripbara känslor tränga sig på. Omtanke fungerar bäst. Alla blir mer kommunikativa framåt kvällen.

Fan va horoskop kan stämma in ibland..

Mamma natte på G

Igår kväll blev de deep shit med mina älsklingar och slutade med att jag och anton fortsatte att tjata medans alla andra sov. Jag har tänkt mycket osså hur jag är ibland. jag kaan ju säga att jag är en person med regler. Jag flippar om personer inte följer mina regler när dem väl vet att det är jag som har ansvar över dem. Oslo familjen vet osså att jag blir helt orolig om jag inte vet vart dem är och så. Va fan vad som helst kan hända och vi måste ju ta hand om varandra!!



Nu är jag iriterad..

Manele

Om jag älskar rumänsk musik? de är frågan! Jag bara älskar manele, sheeet asså! Man blir glad av dem och vill bara dansa :) Nu saknar jag ännu en gång Rumänien.. Ska lyssna vidare lit.





mmmmm... njuter! En av mina favoriter

Fin besök

Har precis vaknat, sitter i stuen och lyssnar på Morgan Heritage - tell me how come. Helt kär i låten! Ska snart börja städa och så. Jag är sjukt glad idag för idag kommer min kära kusin Beata och min kära vän Kristhoffer. Guuuud som jag har längtat! Det tråkiga är att jag ska jobba vid halv fem och dem kommer kvart i fyra. Jag ska nog åka ner och hälsa och lämna nykel till Beata så hon kommer hem. :) Guuuuud ! Ne nu ska jag gå och ta min morgon cigg sen blirre storstädning idag igen..

Lyssna & Njut

Idag är de en reagge dag ! Har legat har hemmaoch lyssnat på reagge.
Måste även säga att jag vart sjukt flink idag. Känner mig som en mamma.. Har städat, lagat mat och tvättat lite. Dagen har gått sjukt fort och snart så kommer min kära kusin och hälsar på mig :) OM jag längtar?!!!

Lyssna och njut!















Favoriten!

Over and out

John Mayer

Mmmmm....


Happy Valentines day

Då var det alla hjärtans dag.. Vaknade tidigt, tänkte tvätta lite men de var upptaget så jag fick gå upp igen. Så började jag städa.. Vikkan låg i soffan i stuen så sa hon Happy valentines dag.. Hade glömt bort att de va alla hjärtans dag. Så började vi prata lite om vad man skulle kunna göra idag. Vi kom fram till att göra god frukost till familiaa. Så på med yterkläderna och iväg till affären och handla lite. När vi väl kom hem hade picasso vaknat så vi skickade in henne på rummet.. När allt var klart var de att väcka alla och antonela var ju inte så positiv. haha

Så kosligt att ha lite family-time !



 


Äckliga tjejer.. Men flinka är vi :)

The life befor her eyes

En vanlig dag på skolan. Du och din vän går på skoltoaletten innan lektionen..
Helt plötsligt hör du folk springa utanför och skriker och du hör skottlosning..
Dörren öppnas och där står en av dina skolkamrater med en pistol i handen.
Han riktar den mot dig, sen mot din vän. Ni måste välja! En av er måste dö, Vad gör du?..



Sjukt bra film asså! Har sätt denna innan var tvungen att kolla på den igen.
Detta kan hända och har hänt innan i de verkliga livet inte bara i någon film.
 Många säger "jag skulle dö för dig, du är min bästa vän" men när du väl är i
den situationen vad gör du då? Det är en siutation som man inte kan veta
vad som händer, du kan hamna i chock, du kan bli rädd och vilja skydda dig själv.
Vad är rätt och vad är fel i en sådan situation? Ska du rädda dig själv
men offra din vän, eller ska du rädda din vän och dö själv?


Fucking bill & bull

Varför ska man gå ut och festa när man kan sitta hemma och lyssna på massa bosna musik? haha Vi har kommit fram till att Jag och antonela är fucking bill och bull. Fast hon är mer min stalker.. hahaha! Vi klarar nog av att va ovänner i max en timma sen är vi vänner igen. Vi blir nog aldrig av med varandra!

Har precis visat mina skils inom juggemusik, hon blev lit smått förvånad vilket jag inte trodde hon skulle bli. Trodde hon viste så mycket om mig.. hahah! Nu blev jag helt pepp på en riktig jugge fest! :D haha


Bill och bull
The dream team. Teamet som älskar att spionera.. hahaha

 




mm..

Djurmänniskor

Flääääääääääää.. det är så jag känner mig just nu! Vikkan tog med sig sån cola sås från colombia, men jag vet att de är sån chilenare osså har i en kaka/tårta. Älskar den så jag har legat i sängen och ätit de och kollat på Dance flick. haha! Legend film. Sjukt trött är jag ossååå, huvudvärken har inte släppt ännuuu. jag dör!

Vet ni vad jag fick för info innan?! Fan vaaaa jag skrattade. Kan ni tänka er att vikkan, Victoria Svensson Ortiz har vart en häst tjej? HAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAA!!!! Jag dör av skratt! från att hon var ca 4 år tills hon va 16 år.. HAHAHA kan inte tänka mig vikkan rida?!! haha Men hon gav upp hästarna för alkoholen.. moget! Asså jag har provat att rida en gång,när jag va ca 5år, tror de va morsan som ville de.. Gissa hur de slutade.. Jag började spy. De luktade skit och jag red på hästen i ca 2 min och de rörde om i min mage. Den dan sa jag aldrig mer och så blev de. Vet att skolan försökte tvinga in mej i ett stall en gång, men jag total vägrade! Stod utanför och tugade tuggummi för att slippa tänka på lukten och dåliga minnerna med hästfanet.. haha! Jag är tyvärr ingen djur människa. Jag är livrädd för hundar! Katt har jag haft men den iriterade mig bara. Inga djur i mitt hem, Tack!

Var nöjd med allt som livet ger

"Var nöjd med allt som livet ger och allting som du kring dig ser.
Glöm bort bekymmer, sorger och besvär! Var glad och nöjd för vet du vad
En björntjänst gör ju ingen glad."

Nu i huset spelas massa disneylåtar. Vi ska nog ha disneymaraton snart, helt kosligt !
man blir helt glad av dem. Antonela spelar sina rövar låtar... haha!

Funderar på om jag ska gå och lägga mig lite. Har så jäkla ont i huvudet! Sov inte så mycket inatt, låg och vred och vände mig. Med täcke så är de helt varmt, utan täcke så fryser jag, Jobbig dilemma! Sen mitt i natten hörde jag en stor smäll. Trodde först att de bara var jag som inbillade mig, men efter ett tag hörde jag antonela och AG. Anton vågade inte gå på toaletten själv så hon och Ag gick runt med en ficklampa.. Hörde även anton säga "jag var tvungen att kolla på klockan så den inte är tre" haha. Tjejerna leker så coola. "Natte jag tror inte på sånt" brukar de säga men när de väl är något som låter så hoppar dem till och blir helt rädda. Då tror dem på de övernaturliga.. hahaha!

Den här låten fick jag av Antonela ..


Zöötis


Den här låten går till Anton



Hon tror hon har storstads kontroll.. hahah

 

Neheee nu ska jag gå och vila lite.


Happy

Gissa om jag blev glad idag ?! Men även besviken. Papi (victoria) kom hem idag. Fick åka till Jarnbanetorget och hjälpa henne med hennes väskor. Min kära mor hade skickat med min favorit kebab som bara finns i kristianstad i en arabaffär. Fyfaaan va gott!!!! Sen hade hon bakat tre olika kakor och så skickade hon med Snitzel ! Fyfan, blev överlycklig, men sen kom de fram att papi glömde mina cigg ! Min värld rasar. Så nu måste jag be Beata och krike ta med det till mig. Så länge får jag leva på de dyra ciggen här i Oslo. Skit ! Dumma dig Vikki !

Nu ligger jag i soffan med antonelas sällskap, Ofc. Vi lyssnar på lite Amy Winehouse hon är legend !
Ska nog ut och promenera lite med lilla Antonela sen. Jag behöver verkligen röra på mig.



He walks away,
The sun goes down,
He takes the day but I'm grown,
And in this grey, in this blue shade
My tears dry on their own !

Tiden går fort

Har tänkt på en sak ! Man har verkligen inte tråkigt här i huset asså. Den ene är dummare än den andra ! And I just love it. Imorgon så kommer papi hem, saknat henne ! och så får jag mina kakor min mamma och mormor har bakat åt mig hela dan idag. hihi! Sötisar! Kan inte heller fatta att nästa vecka så kommer Beata och krike.. Det känns som om de va igår jag och Beata satt i hennes mammas bil. Då hon sa till sin mamma "mamma på sportlovet ska jag åka till Oslo." Detta va i november.. och nu helt plötsligt så är de sportlov snart. Sjukt va tiden går fort !

Igår så skulle Chipset, AG och jag kolla på Emelie Rose.. Vi stängde av den eftersom AG och anton inte tyckte om filmen, medans jag satt och skrattade åt filmen ett tag. Så anton satt och pratade med sin mami på skype medans jag och Baggen kollade på Never back down. Sheeet asså han från OC är såå snygg men jag blev äcklad av han tillslut för hans personlighet. Tänk va ful en person kan bli pågrund av dens personlighet !



Min Oslofamilj är Bäst ! Love to you


Alla hjärtansdag godis!

Läste nyss någons blogg där personen skrev om alla hjärtans dag godis, gelehjärtan. OMFG, jag dör ! Finns ju fan ingen bättre godis än den. LOVE it! Måste ringa min moder så hon köper de till mig och skickade med vikkan de. Jag dör! Vikkan kan ta med sig ett packet nu när hon kommer, sen beata ett och krike. Kan ju inte bli bättre!!!! Jo en marabo chocklad osså. Mmm..

Ne nu ska jag gå och fixa frulle. Sen blirre White chick med baggen :)

Vilken dag asså

Vart en mycket händelserikdag asså. Händer sjukt mycket i våra liv här på Sörkedalsveien.. Eller? Ska berätta min dag för er. Vaknade av att idioterna i den här lägenheten kan inte vara tysta. Så fick ligga och chata lite istället. Låg där ca hela dagen och fick lyssna på en jävla jobbig person som bara tjatade på mig.. vem kan de va? Jo antonela! Bakade världens äckligaste kladdis idag osså.. utan ägg. Fan va nasty asså! Men den blev upp äten ändå :P ahaha
Vid sju-åtta tiden ringer kille som ska ha sin bil tillbaka så jag skulle möta upp honom. Meeeeeeen det slutade med att jag och antonela(efter att jag tjatat på henne i en timma så hängde hon med) fick ta trikken och hämta bilen. Vi skulle åka förbi och lämna ena brudens mobil osså som hon glömde i bilen igår. Tro fan vi åkte vilse.. Vi åkte runt hela Majorstuen och frogner, jag höll på att köra in i jävla trikkrundellen osså eller va fan de heter. Lyssnade på en Antonela som tjatade om "natte kör inte så snabbt, natte akta, natte de är grönt för dem som går du får inte köra nu.." så jävla trög. MEN jag hade sjukt tur att jag hade med henne! För precis vid Burger king typ finns det en "huvudväg" som vi i sverige kallar det.. Just där fattade inte jag att de var höger regel. Men för fan vem har höger regel på en huvudväg?! Jo norskarna. Så bil äcklet bara körde rätt ut och antonela skrek, typ lipade "NATTE", fick slänga mej på bromsen.. Det fattades precis  1cm från att vi krockade. Sheeet asså! Gissa om jag blev förbannad. Antonela lipade vidare och de ända jag fick fram va "Jebem ti mater". Idioten skrämde mig ett par gånger med hennes jävla skrik.. Till slut fick vi ta en snabb sväng in på en väg från ingenstans osså va vi framme.. Kille erbjöd oss skjus men vi tackade nej. Efter vår lilla resa ville vi bara promenera och ta en cigg.

Påvägen hem köpte vi godis, när ag väl kom hem så började hon lipa om att hon ville ha nån jävla godis. Så jag fick ta på mig skorna och jackan och gå ner till Deli deluna med henne. Där hon köpte en hel påse med en sorts godis! HAHA! Antonela åt några godis bitar och helt plötsligt va hon igång.. Började sparka folk och grejer. Creepy girl asså! Picassoo kom hem och då började fajten. Antonela "Natte kom igen vi kör lite wrestling" så skrek picasso från ingenstas "anto jag är på, Kom igen" hahahaa Picasso gick fan in för de och tog anton för anton lipade bara och kunde inte ta picasso på allvar. Så hon utmanade mig.. först fick jag stryk för jag dog av skratt! Idioten hoppade runt som en apa. HAHA Amanda har fina bilder på hennes blogg.. http://www.amandamelbenyberg.blogspot.com/ 

Efter all flipp så kosade jag och AG med filmen Obsessed, Beyonces nya film. Den var helt okey faktist! Fan va vi skrattade åt menningen "You think you carzy? I show you crazy! Just try me bitch" hahaha!! Atityden sheeet asså! haha

Klockan är fan två på natten! Alla sover förutom Picasso som lipar över att hon har sätt färdigt på alla OC avsnitt.. Ni blirre säkert fina teckningar.

Nu ska jag ta en cigg sen gå och lägga mig!


God natt

Kos

Sitter och äntar på att de ska ringa och hämta bilen som vi på personalhuset fick låna. Så nu har jag kört lite bil här i norge osså. Jävla idioter är norska människor när de kör bil asså och konstiga regler. Högerregel överallt typ! Väntar även på min kladdis ska bli färdig! Ska lägga mig i sängen äta kladdis och glo på princessan och grodan :P haha Svär på allt när jag väl har kosat ner mig i sängen så kommer dom att ringa. Jag bara vet!

Igår på kvällen jobbade jag ute vid flygplatsen. Så var de någon fest med massa ungdomar. Fyfan för oss igentligen! Ber till gud att jag inte är så odräglig som endel va. Shit asså, jag höll på och få flipp på den ena blonda cpbarnet! Tacka gud att jag har lärt mig att kontollera mitt humör nu (eller aa lite i allafall) Äckliga bruden fucking hoppade bakom en och ville ta tag i mig, skrek i örat. Undvek henne, för hade hon gjort så igen hade jag nog blivit arbetslös! Sen va de en annan brud, faaan va jag skrattade! Hon hade sina klackskor på fel fot. Hur trög får man vara?? hahaha

De va roligt att jobba på detta stället osså, men vid klockan ett-två på natten så orkade ite kroppen med mer. Speciellt min rygg. När man väl kom hem runt fyra på natten och la sig ner så kunde jag inte somna. Kroppen va så sliten så man orkade inte röra på sig men hjärnan va fortfarande stirri..

Nu är min kladdis klar och jag ska kosa nuuu med monsterdatorn. :P

Chris Brown

Chris Brown har gjort en ny låt och jag är helt kär i den !


Lets remind you
That you can't go wrong for knowing
But they're talking what they don't know
And all of them sound the same
they're so quick to judge someone
But they thought of me different before
Guess im sore from now

Guess what they say....


They say I'm changing
Cause there all doing the same thing
I bet you think that I'd fly away from you
But I wouldn't do that
Now they say that I'm crazy
Cause I wanna do it my way
I bet you think that I'd fly away from you
But I wouldn't do that !



Happy B-day Darling


Boldog Szuletes Napot Draga ! :)
Min kära kusin Bejuuuta fyller år idag. Hoppas hon firade de ordentligt igår. Fick ju ett sms av henne.. tror hon va lite smått påverkad och körde en Natte som skickar sms och lipar hahahaha! Nasty girl !
Tiden går sjukt snabbt, Beata fyller 17 år idag snart är du myndig lilla flicka! Ska fira dig här i Osccchloo ;) Så ska du få se på riktiga Dream team ;) haha

Hoppas du får en bra födelsedag !
Idag är det din låt Trei sud est - de ziua ta


Bild


En bild säger mer än tusen ord..
Va bara tvungen att lägga upp den. Ligger och små ler och tänker på gamla minnen!

RSS 2.0